Tjänster för ditt företags ekonomi

De tjänster U2P Ekonomi erbjuder omfattar i korthet det arbete som har med bokslut, deklarationer, redovisning och rådgivning att göra. Utöver siffrorna så uppskattar vi också samspelet och kommunikationen med dig som kund. Vi är gärna med när du behöver resonera kring målsättning och budget eller till exempel vill ha hjälp att räkna på möjligheterna för nyrekrytering.

Redovisning-Stockholm_U2Pekonomi

redovisning

Löpande bokföring, moms- och skattedeklarationer, avstämningar, rapportering och analyser.

Bokslut-Stockholm_U2Pekonomi

bokslut

Årsbokslut och årsredovisningar

Deklarationer-Stockholm_U2Pekonomi

deklarationer

Bolagsdeklarationer och privatdeklarationer

Radgivning-Stockholm_U2Pekonomi

rådgivning

Vägledning och rådgivning vid bolagsbildning, bolagsfrågor, resultatbudget, likviditetsbudget, skatterådgivning, med mera.

Din ekonomiavdelning

U2P Ekonomi blir ditt bollplank, din ekonomiavdelning, oavsett om det är ett litet eller medelstort företag du driver. Vi hjälper dig med det du behöver. Vi har en del kunder som anlitar oss enbart för att få hjälp med årsbokslutet en gång om året. Andra vill hellre ha full avlastning och låter oss ta hand om hela ekonomiarbetet månad för månad.

Hjälper dig få kontroll

Föredrar du rapportering via personligt samtal, genom tabeller och diagram eller enbart som en slutsiffra för omsättning eller vinst? Oavsett vilket så ger vi dig avstämningsrapporter så att du förstår ditt företags ekonomiska situation och får den kontroll du vill ha.

Vilka behov har ditt företag, vad passar dig? Hör av dig så tar vi ett förutsättningslöst möte om vad ditt företag behöver hjälp med.

Rulla till toppen